Laptop1a

Toate serviciile:

- sunt realizate in regim propriu,
 fara nici un intermediar
 sau subcontractor

- pot fi accesate atât individual,
 cât și în pachete personalizate,
 în funcţie de cererea
 și nevoia clientului.

Capture_045

Soluţii poștale integrate
de preluare electronică a facturilor,

tipărirea,
împlicuirea și
distribuirea
acestora la domiciliul fiecărui abonat.

 

Ne asigurăm permanent că fiecare etapă a serviciilor pe care le oferim este atent implementată și supravegheată.

Und ich würd auch eher sagen, dass ich ihn verlegt https://hausarbeithilfe.com/facharbeit-schreiben-lassen hab

 

Primul pas constă în preluarea informaţiilor de la client, în funcţie de tipul livrării (de exemplu pentru facturi – date de facturare, informaţii obligatorii, alte mesaje personalizate etc.). Toate aceste informaţii ne sunt transmise de către client printr-o soluţie securizată.

letter-clipart

 

Documentele sunt tipărite și împlicuite, iar plicurile pot fi personalizate cu informaţiile pe care le consideraţi necesare

După împlicuirea în formatul ales, echipa noastră distribuie plicurile și se asigură că fiecare dintre acestea ajunge la adresa corectă, în termenul stabilit.

envelope distrib

Plic

Venim și în întâmpinarea nevoilor de promovare, oferind posibilitatea de a transmite mesaje publicitare prin personalizarea plicului la exterior sau introducerea în plic a diverselor materiale promoţionale.

Toate serviciile pot fi accesate atât individual, cât și în pachete personalizate, în funcţie de cererea și nevoia clientului.

Portrait of happy businesspeople shaking hands together with colleges in background

Ce câștigaţi?
Suntem partenerul dumneavoastră de încredere și vă ajutăm să economisiţi timp și resurse financiare, prin diminuarea costurilor pentru aprovizionarea cu hârtie/tipizate, tonere, mentenanţa imprimantelor și distribuire.

Suntem una dintre puţinele companii care preiau întreaga activitate și realizează toate aceste servicii în regim propriu, fără niciun intermediar.

Postas

Tipuri de livrari
Acoperim toate tipurile de livrari pentru clientii nostri: facturi, scrisori personalizate, înstiintari, avize, informari, oferte comerciale etc.

Stabileste o intalnire
Suna sau trimite un email pentru a stabili o intalnire.